Η ζωή του σχολείου μας

Οι εκδηλώσεις μας, η δουλειά μας, οι χαρές μας....

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 12/θέσιου Δ.Σ. Μεσοποταμίας εύχονται σε όλους καλή ξεκούραση, ένα ευχάριστο και δροσερό καλοκαίρι και χαρούμενες και ξέγνοιαστες διακοπές!!!

Θεατρικό «Λυσιστράτη»

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του Δ .Σ. Μεσοποταμίας παρουσίασαν την κωμωδία του Αριστοφάνη  «Λυσιστράτη» και εύχονται σε όλους  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Αχαιρετιστήρια γιορτή        Το Σάββατο 11 Ιουνίου του 2016 πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων η αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου μας.
         Ανάμεσα σε γέλια, δάκρυα, σε αναμνήσεις από τα έξι  χρόνια στο δημοτικό σχολείο  και σε όνειρα για την καινούρια σελίδα της ζωής τους,  τα εκτάκια του σχολείου μας είπαν αντίο.
        Μας μιλούσαν μέσα από τα σκετσάκια που διάλεξαν για τη γιορτή τους, μέσα από όλα όσα αποφάσισαν να έχουν ως εφόδια από το δημοτικό σχολείο: Την αγάπη για τη ζωή, την πίστη στους ανθρώπους την αισιοδοξία για το μέλλον … τα όνειρα για ένα καλύτερο κόσμο…           
         Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χορευτικά, παιχνίδια και γλέντι στα οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές, οι δάσκαλοι του σχολείου και οι γονείς των παιδιών.