Η ζωή του σχολείου μας

Οι εκδηλώσεις μας, η δουλειά μας, οι χαρές μας....

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΟι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και της Β΄ τάξης του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Μεσοποταμίας, σας προσκαλούν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 09:00π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου για να μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Οι Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις  θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ,με την προβολή ταινιών  σύμφωνες με το πνεύμα των Χριστουγέννων , κάλαντα , δημιουργία ευχόδεντρου, ανταλλαγή καρτών και άλλων δραστηριοτήτων.Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου σας εύχεται ολόψυχα
Η Γέννησή του Χριστού να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. 
Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥΤην Δευτέρα  στις 19 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 11:45 π. μ.  θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας  ενημέρωση γονέων  για την πρόοδο των μαθητών κατά την διάρκεια του Α΄ Τριμήνου(10 Σεπτεμβρίου-10 Δεκεμβρίου).
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη καθώς θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ενημερωθείτε καλύτερα και να ανταλλάξετε προβληματισμούς με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση καλύτερων  συνθηκών λειτουργίας του σχολείου μας.