Η ζωή του σχολείου μας

Οι εκδηλώσεις μας, η δουλειά μας, οι χαρές μας....

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια Επιστολή



       
Η Διεύθυνση, το Διδακτικό Προσωπικό και οι μαθητές του Δημοτικού  Σχολείου Μεσοποταμίας ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα καθώς και το κλιμάκιο του Οργανισμού αλλά και τους Σεβάσμιους Αρχιερείς που περιέβαλλαν το Μητροπολίτη μας  για την ευγενική επίσκεψη τους στο σχολείο μας και τη διανομή σχολικού υλικού στους μαθητές μας.
Ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ  μιλώντας στους μαθητές μας εξέφρασε τις  ευχαριστίες  του στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου Β’ για την αγάπη που δείχνει στους ακρίτες της Καστοριάς και στην «Αποστολή» για την παρουσία της  στη Μητρόπολή μας.
Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος  Δήμτσας  αναφέρθηκε στην προσπάθεια της «Αποστολής» υπενθυμίζοντας ότι μέλημα του Αρχιεπισκόπου είναι οι ακρίτες που η εκκλησία δεν ξεχνά και στηρίζει.
Οι μαθητές συγκινήθηκαν από την παρουσία του Σεβασμιώτατου  Μητροπολίτη Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ και του κλιμακίου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και προβληματίστηκαν για θέματα όπως Μ.Κ.Ο., Αρχιεπισκοπή, <<Αποστολή>> και  Το Φιλανθρωπικό  Έργο των προαναφερόμενων. Επίσης η προσφορά των δώρων υπήρξε φωτεινό παράδειγμα  για τη ενεργό συμμετοχή τους σε Φιλανθρωπικές δράσεις .
Ευχόμαστε ψυχική και σωματική υγεία σε εσάς και σε όλους όσους σας περιβάλλουν και δύναμη για το δύσκολο και Θεάρεστο Έργο σας.
                                    Με σεβασμό
                    Η Διευθύντρια του Σχολείου
                      Χαντσαρίδου Παρθένα

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου