Η ζωή του σχολείου μας

Οι εκδηλώσεις μας, η δουλειά μας, οι χαρές μας....

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟ

 

Αγαπητοί γονείς, Καλή Σαρακοστή

Οι  καταστάσεις που βιώνουμε είναι δύσκολες. Με αισιοδοξία και υπομονή ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία ζωντανή και να  επιτρέψουμε στα παιδιά μας να συνεχίσουν όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται τη μαθησιακή τους πορεία.


Όλοι  έχετε ενημερωθεί ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον για δύο  εβδομάδες  ( σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση). Επιπλέον γνωρίζετε ότι   τα μαθήματα ξεκινούν εξ’ αποστάσεως  εκπαίδευσης μέσω  WEBEX.

Σας ενημερώνουμε ότι  όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο  email  την Τρίτη  16 Μαρτίου ,το πρωί  θα σας σταλούν οι Έλεγχοι Προόδου( Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄).Αν δεν τον έχει λάβει επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό της τάξης.

Επίσης  θα ενημερωθείτε από τον εκπαιδευτικό του κάθε τμήματος για τον τρόπο ενημέρωσης ( τηλεφωνικά- webex) . Ενημέρωση θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς όλων των τμημάτων και όλων των ειδικοτήτων.  Άρα η Τρίτη θα αφιερωθεί στην ενημέρωση επίδοσης των μαθητών. Το πρόγραμμα της  εξ΄  αποστάσεως εκπαίδευσης  θα εφαρμοστεί κανονικά από την Τετάρτη  17 Μαρτίου εφαρμόζοντας το ίδιο πρόγραμμα του Α΄τριμήνου και  με τους ίδιους συνδέσμους. Η τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Για οποιοδήποτε προβληματισμό σας επικοινωνήστε με τον  υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τμήματος ή τη διεύθυνση του σχολείου.

                                 Υγεία και Καλή Δύναμη σε όλους μας!


 Με εκτίμηση         


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου